Στο Handlebar

Η Κυριακή είναι για βόλτες. Και για φαγητό. Τα έχουμε ξαναπεί! Όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται [ βόλτα και φαγητό μαζί ] τότε είναι η τέλεια Κυριακή. Πήραμε λοιπό την απόφαση την Κυριακή να πάμε για brunch. Και για σένα που δεν ξέρεις εξηγούμαι. Δεν γεννήθηκε κανείς γνωρίζοντας τι είναι το brunch.

Brunch -με πολύ δικά μου λόγια- είναι όταν ξυπνάς λίγο πιο αργά από το συνηθισμένο π.χ. 11-12 (εμένα αυτό είναι το συνηθισμένο μου βασικά) και θέλεις να φας κάτι ανάμεσα σε πρωινό και μεσημεριανό. [ Breakfast + Lunch = Brunch ]

Είπαμε να πάμε λοιπόν στο Handebar που βρίσκεται στο Μοναστηράκι. Ώρα συνάντησης 1. Ώρα που έφτασα 1:30. Αλλά αυτή τη φορά -πολύ μπέσα- το φταίξιμο δεν ήταν δικό μου. Σε νοιάζει; Δε σε νοιάζει. Αλλά εγώ τα λέω.

Photo 6-3-16, 3 25 23 μμ

Οι άλλοι δύο είχαν φτάσει νωρίτερα επομένως πήγαν να πιάσουν τραπέζι. Βρήκαν ένα για δύο άτομα, που σημαίνει ότι αυτοί θα έτρωγαν. Εγώ και ο λόγος που άργησα φτάσαμε μετά από λίγο. Πάλι καλά έφυγε μια παρέα εκείνη την ώρα και βολευτήκαμε. Δεν έχει πολλά τραπέζια. Γύρω στα 6-7 έξω και 3-4 μέσα.

Ρίξαμε μια ματιά στον κατάλογο. Καταλήξαμε σχετικά γρήγορα στο τι θα πάρει ο καθένας, δώσαμε την παραγγελία και αράξαμε. Στην αρχή έξω, μιας και η μέρα ήταν ότι πρέπει, αλλά μετά συνεχίσαμε μέσα γιατί έβαλε λίγη ψύχρα.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ήρθαν οι καφέδες. Το φαγητό άργησε λιγάκι. Δεν μας ενόχλησε όμως, είχαμε μπει σε mood Κυριακής που οι ρυθμοί είναι αργοί και χαλαροί. Έτσι πρέπει να είσαι τις Κυριακές και εσύ, και θα έρθει το φαΐ. Όπως έγινε και στη δική μας περίπτωση.

Benedict:

Photo 6-3-16, 2 32 52 μμ
Αυγό ποσέ, ζαμπόν, σάλτσα hollandaise, muffin

Double Eggs Benedict:

Photo 6-3-16, 2 33 13 μμ
2 * (Αυγό ποσέ, ζαμπόν, σάλτσα hollandaise, muffin)

και αλλιώς

Photo 6-3-16, 2 33 25 μμ

Stripper Pork Muffin:

Photo 6-3-16, 2 33 38 μμ
Muffin με μπέικον και τηγανιτό αυγό

και αλλιώς

Photo 6-3-16, 2 33 45 μμ

Οδηγίες προς ναυτιλομένους:

Αν πεινάς πολύ εννοείται πως πρέπει να πάρεις το Double, ή αλλιώς πάρε ένα επιπλέον πιάτο να το μοιραστείς με κάποιον ( με το φανταστικό σου φίλο ξέρω γω).

Στον κατάλογο πέρα από τα πρωινά έχει επίσης μεσημεριανό, σαλάτες και μερικά γλυκά. Αν σου κάνει όρεξη ρώτα και για τη σούπα ημέρας

Photo 6-3-16, 1 59 21 μμΌλα τα παραπάνω στο Handlebar, Μελανθίου 8 στο Μοναστηράκι. Για περισσότερες πληροφορίες κλίκαρε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση